Contractubex, gel - prospect

Contractubex, buy gel - prospect

Contractubex face parte din grupa: alte cicatrizante, combinatii.  Contractubex are efect antiproliferativ, antiflogistic, de aplatizare si decontractare asupra tesutului conjunctival proliferativ. Poate fi utilizat pe cicatrici recente dar si vechi produse in urma:

 • accidentelor
 • arsurilor
 • acnee
 • interventiilor chirurgicale

Este foarte bine tolerat de pacienti dar se recomanda ca utilizarea unguentului sa se faca numai dupa recomandarea chirurgului plastician sau dermatologului.

Efectul tratamentului cu Contractubex consta in atenuarea semnificativa a cicatricilor, cresterea elasticitatii si supletea lor, uniformizarea culorii in concordanta cu pielea din jur.

Utilizare: Se maseaza usor Contractube pe zona tesutului cicatriceal pana la absorbtia completa a gelului. Daca medicul nu prescrie altfel, Contractubex se aplica de cateva ori pe zi si se maseaza usor tesutul cicatriceal pana la absorbtia completa a gelului. Daca cicatricele sunt dure si vechi, Contractubex se lasa sa actioneze peste noapte sub un bandaj. In functie de dimensiunea cicatricei si de contractura , tratamentul va fi necesar cateva saptamani sau cateva luni. La tratamentul cicatricelor recente, se vor evita factorii fizici iritanti, cum ar fi frigul puternic, radiatiile UV sau masajul energic. Utilizati intotdeanuna Contractubex asa cum v-a prescris medicul dumneavoastra. Trebuie sa discutati cu medicul dumneavoastra sau cu farmacistul daca nu sunteti sigur. Daca aveti impresia ca efectul Contractubex este prea puternic sau prea slab, discutati cu medicul sau farmacistul dvs.

Contraindicatii: Nu utilizati contractubex in urmatoarele cazuri: hipersensibilitate la extract lichid de ceapa , heparina sodica, alantoina, p-hidrohibenzoati (parabeni), acid sorbic sau la oricare dintre excipienti. Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusive dintre cele eliberate fara prescriptie medicala. Nu sunt cunoscute interactiuni cu alte medicamente.

Sarcina si alaptarea: Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament .

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor: Contractubex nu are influenta asupra abilitatii de a conduce autovehicule si de a folosi utilaje. 

Reactii adverse posibile: Ca toate medicamentele Contractubex poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele. Contractubex este in general bine tolerat , chiar si folosit pe termen lung. Reactiile adverse la nivelul pielii sunt foarte rare . Pruritul, care a fost intalnit ocazional in timpul tratamentului cu Contractubex, este o manifestare datorata modificarii tesutului cicatriceal si nu necesita, de obicei, intreruprerea tratamentului. Daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compozitie: Contractubex contine p-hidroxibenzoat de metal, care poate provoca reactii alergice intarziate. Contractubex contine acid sorbic ce poate cauza reactii locale la nivelul pielii, de ex. dermatita de contact.

Pastrare: A nu se lasa la indemana copiilor. A se pastra la temperature sub 25 grade. Nu utilizati Contractubex dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj (ultima zi a lunii respective)

Prezentare: tub 20 grame

Add comment


Security code
Refresh

Ultimele comentarii

 • Problemele cu acneea pot sa apara mai ales din cauze hormonale.

  Read more...

   
 • Zenella Med este ovul, barbatul nu are unde sa-l introduca. Incercati canesten ...

  Read more...

   
 • Doresc sa stiu daca zenela este bun si la barbati in mancarime intima sub scrot.

  Read more...

   
 • Bună! !VREAU SA VA ÎNTREB CU ABLAȚIA ȘANȚ ȘANSE DE SCĂPAT BOALA SAU CUM SANTETI AȚI ...

  Read more...

   
 • Leucocite 10.3 si hemoglobina 14.3.va rog să îmi spuneți dacă sunt bune.am 27 ...

  Read more...